VÅRA BYGGTJÄNSTER

Enligt AMA

Stomkomplettering

Vi har mer än 25 års erfarenhet. Under åren som gått sedan starten har vi satt upp mer än 40 000 kvadratmeter gipsväggar och byggt över 400 kök. Alla arbeten utförs fackmannamässigt enligt svensk standard och vi arbetar snabbt och effektivt med hjälp av moderna verktyg.

Stomkomplettering Ställa fråga

Husbyggnad

Vi älskar det vi gör, så vi bygger alla våra hus med äkta glädje och känsla för hantverket. Vi vill göra Sverige ännu finare genom att pryda landet med våra vackra hus. Våra hantverkare började bygga hus direkt efter byggutbildningen och har stannat kvar i yrket under hela karriären. Våra hus byggs alltså av personer med lång erfarenhet som kan sin sak och inte lämnar något åt slumpen.

TotalentrHusbyggnationeprenad i Stockholm Ställa fråga

Generalentreprenad

Vi är väl medvetna om vilket stort ansvar som vilar på våra hantverkare. Därför har alla yrkesgrupper som jobbar ute på våra byggen alla nödvändiga certifikat och behörigheter. Efter alla år i byggbranschen har vi byggt upp ett stort kontaktnät av samarbetspartners som vi känner oss trygga med så att vi kan ha full koll på allt som händer ute på våra byggarbetsplatser. Vi inspekterar också byggena dagligen för att se till att arbetet löper på som det ska.

BygGeneralentreprenadgnation av gipsväggar Ställa fråga Byggjobb och renoveringar med kvalitet!

Byggjobb och renoveringar med kvalitet!


Välj Geal AB om du söker ett byggföretag med erfarna hantverkare som får jobbet klart snabbt. Geal AB sätter alltid kvaliteten främst.
Vi följer alltid svensk byggstandard och använder bara byggmaterial av hög kvalitet. Vi ger garanti på ALLA jobb som vi utför, både
på byggmaterialet och själva arbetet.

Referensobjekt

vi-ar-icon

VI ÄR

en kvalificerat och diplomerat byggentreprenör som fokuserar på stomkomplettering inom nyproduktion och ombyggnad. Vi kan hjälpa våra kunder med hela byggprocessen – från ritningar till färdigt resultat.

pix Tjänster

VÅRA BYGGTJÄNSTER

sammanfattas med ett ord – kvalitet. Alla våra arbetsledare och hantverkare är väl förtrogna med svensk standard och vi utbildar fortlöpande våra anställda inom gipsentreprenad, köksmontage, montering av dörrar och fönster samt andra typer av snickeriarbeten.

pix

VÅR AMBITION

är att bli ett av de bästa byggbolagen i EU, vilket driver oss att överväga varje detalj i de projekt vi jobbar med så att inte något lämnas åt slumpen. Denna ambition, samt vår erfarenhet och branschkunskap, gör att vi kan garantera att du som kund blir nöjd med vårt arbete.

Geal AB
Org.nr.: 559058-4271
Moms reg. nr.: SE559058427101
Godkänd för F-skatt map Grundläggarvägen 31
168 33 Bromma, Stockholms län phone

08 12 410 276

env

info@gealab.seab

Samarbetspartners har: