Renovering av lägenhet i Stockholm

Renovering av lägenheter i Stockholm — vi har fått högsta kundbetyg tre år i rad

Snygga lägenhetsrenoveringar på kort tid!

Renovera lägenhet i Stockholm.

Vi har lång erfarenhet av att renovera lägenheter i Stockholm city. Vi hjälper dig med allt inom lägenhetsrenovering och svarar på frågor om kostnad för att renovera lägenhet. När vi totalrenoverar din lägenhet i innerstan löser vi oväntade problem metodiskt. Det kan vara trångt, grannar som blir störda, udda el- och rördragningar… men vi löser det!

Dela med dig av dina renoveringsplaner och funderingar:

– ny planlösning?
– renovera badrummet?
– lägga nytt golv?
– renovera köket?

Ring oss! Vi har renoverat minst 200 lägenheter. Berätta för oss om dina planer, så visar vi upp ett liknande projekt som vi tidigare har slutfört med gott resultat. Vi ger dig gärna våra bästa råd och om du vill, ett bra pris. Väljer du oss så blir din bostadsrätt garanterat snygg!

Fyra exempel på renovering av lägenhet

Anlita oss även för måleri, tapetsering och snickeri. Bor du i bostadsrätt kan din förening ta in oss för allt inom bygg inklusive el och VVS. Vi ger garanti på allt.

Kök
Vill du totalrenovera köket, eller få hjälp med lösningar för delar av köket? Då kan vi hjälpa dig. Vårt servicekoncept gör att du kan känna dig trygg genom hela arbetet.

Badrum
Vi hjälper dig med allt inom badrumsrenovering, frågor om kostnad för att bygga badrum och vi hanterar alla moment som el, VVS, kakel och klinkers, måleri med mera. Med vår erfarenhet har vi också många råd för hur du designar ditt nya badrum. Fråga oss!

Golv
Vill du slipa om ditt nuvarande golv, eller lägga nytt? Vi har kunniga golvläggare som kan alla material på marknaden: massiva trägolv, parkett, klinkers, laminat, plastmatta eller varför inte, heltäckningsmatta.

Totalrenovering
Våra kunder uppskattar att vi hjälper dem genom hela byggprocessen med rådgivning, kostnadsberäkningar och att vi ger dem en kontaktperson som är deras genom hela projektet.

Planering är bäst
Bästa resultatet får du om du börjar med en god planering. Du har ju säkert sett byggprogram i tv där människor får hjälp ut ur kaoset av Arge Snickaren som styr upp deras hem och deras liv. Hamna i inte i byggkaos, utan planera noggrant.Och visst har du en byggidé? En idé som vi bollar tillsammans och kanske justerar under tiden som vi bygger för att vi kanske kommer på något ännu bättre.

Vårt råd till dig är att tänka långsiktigt — du och din familj ska ju leva med materialen, planlösningen, golv, dörrar, fasad, badrum, kök, färger och mönster i säkert tio år från att du blir klar.. då vill man att allt ska fungera och därför vill vi att du tar dig tid att prata igenom detta med oss. Så att du blir nöjd.

Hos oss är design och byggnadsteknik lika viktigt.

Du får gärna kontakta oss och visa upp dina egna skisser och ritningar. Du kanske vill förändra ditt badrum med en snyggare inredning, eller få till en smartare lösning mellan kök och vardagsrum, bättre belysning i hallen? Vi tar oss alltid tid att lyssna på kunden och delar gärna med oss av vår kunskap så att du kan förverkliga dina byggdrömmar.

Tillsammans gör vi ditt hem smartare och snyggare. Välgjort och funktionellt, länge.

Vårt servicekoncept:

Vi finns härmed dig och dina idéer redan från start. Hos oss får du:

• Gratis besiktning
• Offert med alla detaljer enligt branschens egna godkända kalkylprogram
• Fast pris, korrekt ROT-avdrag, leveransdatum och garantier
• Hjälp med bra materialinköp
• En kontaktperson under hela processen – inget dubbeljobb för dig
• Vårt journummer så att du når oss även kvällar och helger — när du själv har tid
• Support, under och efter byggprojektet

Offertförfrågan

© 2016 - 2020 Geal AB – Allt inom Bygg