Proffsköket

Om du älskar att laga mat och har det som livsstil vill du kanske satsa på ett riktigt proffskök. Här är det viktigt med ett fungerande arbetsflöde. Ett proffskök har fristående möbler på ben. Golvet är halkfritt och tåligt, ofta i sten eller klinker. Hyllor och bänkar är lättstädade, ett rostfritt material är passande.
Spisen är naturligtvis central och står fritt i köket. En proffsspis har massor med olika funktioner. Många väljer gasspis. En stor varmluftsugn eller storköksugn är bra, praktiskt är att ha den i midjehöjd. Ha pannor och grytor lättåtkomliga och häng upp köksredskapen eller sätt dem på hyllor så du lätt hittar dem.
I proffsköket behövs en stor kyl och frys. Kylen kan utökas till ett helt kylrum och frysboxen placeras i ett annat rum om den inte får plats. Flera vattenhoar för olika funktioner underlättar, liksom flera bänkytor för olika råvaror olika slags matberedning. Rostfria bänkar är praktiskt, och även stora skärbrädor. Se till så det är bra belysning och ventilation.

Offertförfrågan

© 2016 - 2020 Geal AB – Allt inom Bygg