Mer om Geal AB

Geal AB – utför alla slags byggnadsarbeten

Geal AB är ett byggföretag som utför alla slags byggtjänster i Stockholmsområdet. Vi bygger nya hus och renoverar gamla och snickrar och målar till ett bra pris. Vi är ett pålitligt företag som jobbar snabbt och effektivt och med hänsyn till miljön. Vi är lyhörda för kundernas önskemål och erbjuder flexibla och unika lösningar. Både privatpersoner och företag anlitar oss för att vara säkra på att få ett byggarbete av högsta kvalitet.

Renoveringsarbeten

Geal AB har många års erfarenhet av byggnadsrenovering. Ta hjälp av våra duktiga medarbetare för att ge ditt hus en ansiktslyftning och en snyggare exteriör. En renovering kan förlänga husets livslängd, och samtidigt kan du spara energi genom att medeltemperaturen inomhus höjs. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och renoverar både privata och offentliga fastigheter. Vår personal har stor kunnighet inom renovering och arbetar effektivt och miljövänligt. Vi lyssnar noga på kunden och är flexibla alltefter önskemål. Med Geal AB vet du att renoveringen blir skickligt utförd med ett bra resultat.

Snickeriarbeten

Geal AB är proffs på snickeriarbeten. Anlita våra skickliga snickare om du behöver hjälp med snickerier i Stockholm med omnejd. Vi utför allt från ombyggnationer och renovering av kök till att montera dörrar, fönster och trappor och åtar oss både privata och offentliga byggnader. Vår finsnickare i Stockholm jobbar noggrant och effektivt och med miljövänliga material. Har du särskilda önskemål kan vi erbjuda passande lösningar för just dina behov. Anlitar du Geal AB får du snickerier av högsta klass i ditt hus, och till ett mycket förmånligt timpris.

Målningsarbeten

Geal AB utför alla slags måleriarbeten, både inom- och utomhus. Vi målar lägenheter, fasader och mycket mer i Storstockholmsområdet och arbetar snabbt och professionellt. Vi använder oss av det senaste inom måleriteknik och är noga med att processen är så miljövänlig som möjligt. Vi sätter alltid kunden i centrum och både privatpersoner och företag vänder sig till oss för att få måleriarbeten utförda till högsta belåtenhet.

Montering av skorstenar och eldstäder

Geal AB monterar skorstenar och eldstäder. Arbetet utförs av kunnig personal, ett måste om resultatet ska bli bra och för att det inte ska uppstå problem senare. När du anlitar oss kan du lita på att eldstaden blir korrekt monterad och kan sedan njuta av en härlig brasa i den öppna spisen.

Offertförfrågan


Samarbetspartners har: