Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att personalen trivs och mår bra.

litten-byggare
litten-byggare2

Gemenskap utanför jobbet

Om du söker några av våra lediga tjänster spelar det ingen roll om det är som snickare, arbetsledare eller platschef – På Geal AB jobbar vi tillsammans. Därför säger vi inte ”jobba hos oss” utan istället ”jobba med oss”. Vi är ett företag som utvecklas med våra anställda och vi söker dig som vill vara med att fortsätta att påverka företagets värderingar inifrån. Du kanske har flera års erfarenhet inom byggbranschen eller så är du nyexaminerad med en enorm drivkraft. Oavsett tycker vi att du ska söka några utav våra lediga tjänster om du vill utvecklas i en modern organisation!

Under de senaste åren har vi lagt mycket energi på att tillsammans ta fram en gemensam värdegrund som ytterligare ska öka gemenskapen och delaktigheten på jobbet. Vi vet att det är först när man känner att man kan påverka sin arbetsplats som man tycker det är roligt att gå till jobbet. På Geal AB är vi övertygade om att hårt arbete och kul-på-jobbet går hand i hand. Vi tror också att man mår bra av att sätta heder i sitt yrke och att vara stolt över det man är duktig på.

För att kunna fortsätta att utveckla vår arbetsplats behöver vi bli fler duktiga snickare, arbetsledare och platschefer. Vi hoppas därför att du är intresserad av att vara med och skapa framtidens byggföretag tillsammans med oss!

Vi gillar vårt jobb!
© 2016 - 2020 Geal AB – Allt inom Bygg